Īn obiectiv:
ţestoasa de apă
europeană

Emys orbicularis
(Linnaeus, 1758)

Despre ghid

Apariţie carte:

„În obiectiv: Ţestoasa de apă europeană, Emys orbicularis

A apărut mica monografie a ţestoasei de apă europene, Emys orbicularis!

Această publicaţie a fost elaborată în cadrul proiectului “Conservarea ţestoasei de apă europene în Transilvania, România: bune practici în monitorizarea şi managementul populaţiilor mici de ţestoase de apă europene şi a habitatelor lor”, derulat de Asociaţia Ecouri Verzi şi finanţat de Ambasada Regatului Ţărilor de Jos în România prin programul MATRA KNIP.

Cartea are 110 pagini, este structurată în 7 capitole principale, şi prezintă date recente despre sistematica, descrierea, comportamentul, habitatele, ameninţările, conservarea, managementul şi întreţinerea ţestoasei de apă europeană. Sunt incluse un glosar de termeni şi bibliografia. Publicaţia este ilustrată cu peste 150 de fotografii color!

Informaţiile cuprinse în lucrare vor ajuta în mare parte la realizarea unor planuri de management potrivite pentru această specie!

Un extras în fomat electronic, care cuprinde capitolul „Descrierea speciei”, poate fi descărcat de aici!

Publicaţia completă, în varianta tipărită, poate fi obţinută printr-o contribuţie de 30 lei pentru Asociaţia Ecouri Verzi. Studenţii şi elevii pot obţine cartea pentru o contribuţie de 25 lei. Sunt valabile posibilităţi de contribuţii reduse dacă doriţi mai multe exemplare. Răspundem prompt oricăror cereri sau întrebări dacă ne scrieţi la office@ecouriverzi.ro sau sunaţi la 0745397655.

Câteva pagini din ghid:

 

 Acest proiect este finanţat de către Ambasada Olandei în România, prin programul MATRA/KNIP 2009-2010.

 

 

 

Recent Videos

1988 views - 0 comments
2026 views - 0 comments
1952 views - 0 comments
1937 views - 0 comments